Enquête door Lokaal bestuur Edegem

Enquête: Buurtanalyse Centrum en Elsdonk

Bedankt voor jouw deelname aan deze bevraging!

Deze bevraging gaat uit van het Woonzorgnetwerk Edegem (WZN), hét seniorenzorgcentrum van Edegem. Het Lokaal Dienstencentrum Den Appel vormt binnen het WZN een bruisende ontmoetingsplaats voor alle Edegemse inwoners met speciale zorg voor ouderen en hulpbehoevenden. Den Appel biedt hen diensten en activiteiten om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen in de vertrouwde omgeving. Daarbij speelt ook de buurt een belangrijke rol!

Daarom willen we via deze bevraging te weten komen hoe de inwoners hun buurt ervaren, wat ze missen, welke kansen er zijn … :

  1. Hoe ervaar je de sociale contacten in jouw buurt?
  2. Hoe toegankelijk ervaar jij de buurt?
  3. Wat is er allemaal aanwezig in jouw buurt?
  4. In welke mate neem jij deel aan het sociale leven in jouw buurt?
  5. Hoe leefbaar vind je jouw buurt?

Op basis van de resultaten gaan we de komende jaren extra inzetten op welzijn en zorg in jouw buurt. De resultaten zullen in het najaar verschijnen in Edegem Magazine en op de website van Edegem.

Het invullen neemt ongeveer 15 minuten in beslag. We moedigen je aan om de vragenlijst te vervolledigen. Ook als je niet alle vragen wenst in te vullen, zijn jouw antwoorden waardevol. Door onderaan deze enquête de prijsvraag in te vullen, maak je kans om onder andere een e-bon ter waarde van 50 euro te winnen. Het wedstrijdreglement kan je hier raadplegen.

De bevraging verloopt helemaal anoniem. Klik hier voor meer informatie over gegevensverwerking en privacy. Indien je akkoord gaat, klik je op “Ik ga akkoord” bij de eerste vraag.

Contactgegevens: Lokaal dienstencentrum Den Appel – 03 450 84 07 of dienstencentrum@wznedegem.be

WZN Edegem - 03 450 84 00

Startdatum 13 mei 2022
Einddatum 20 juni 2022
34 vragen - De enquête is anoniem

De enquête is gesloten

Het is helaas niet langer mogelijk om de enquête in te vullen omdat deze is gesloten op 20 juni 2022.

554 deelnemers
arrow_upward