Lokaal bestuur Edegem
Lokaal bestuur Edegem
14 apr. 2023

Kom 17 april naar het participatiemoment rond de heraanleg van het Kerkplein

Lokaal bestuur Edegem en water-link i.s.m. Aquafin zullen samen het Kerkplein heraanleggen. In 2022 startten we een participatief traject op over de invulling van het plein. Met de actie 'Kleur mee aan het Kerkplein' verzamelden we informatie van bewoners en gebruikers. Dat deden we op verschillende momenten tijdens een bewonersvergadering, online en ter plaatse op het plein.

Het studiebureau ging aan de slag met de informatie en de randvoorwaarden van het lokaal bestuur.

Op maandag 17 april om 19.30 uur stellen we in Hangar 27, Parklaan 159 twee scenario's voor. Opnieuw horen we graag je feedback als bewoner of gebruiker van het plein.

Ook Water-link is aanwezig en geeft aan de betrokken bewoners de eerste informatie over de afkoppeling van regen- en rioleringswater. Daarnaast kan je ook het nieuwe rioleringsontwerp bekijken.

Dit is de laatste bijeenkomst over de heraanleg van het Kerkplein. In juni 2023 ronden we de ontwerpfase af met een definitief ontwerp van de bovenbouw. Daarna start de procedure voor de aanvraag van de omgevingsvergunning. De aanbesteding van de werken start wanneer de vergunning werd verleend. We schatten in dat we tegen de tweede helft van 2024 de werken kunnen aanvatten.

Hopelijk kan je erbij zijn !

PRAKTISCH

maandag 17 april, 19.30 uur

Hangar 27, Parklaan 159, Edegem, ingang via de achterzijde van het gebouw

Dit bericht en de reacties erop zijn zichtbaar in 2 buurten
Bedankt
6
Dit maakt deel uit van
folder Project
Kleur mee aan het Kerkplein

Lokaal bestuur Edegem en water-link i.s.m. Aquafin willen binnen twee jaar samen het Kerkplein heraanleggen.

Hoe het nieuwe Kerkplein er zal uitzien? Dat weten we nog niet. Een aantal randvoorwaarden kennen we, maar de tekentafel is nog leeg. Voor…

Lees meer
arrow_upward