Lokaal bestuur Edegem
Lokaal bestuur Edegem
25 mei 2022

Kleur mee aan het Kerkplein

Lokaal bestuur Edegem en water-link i.s.m. Aquafin willen binnen twee jaar samen het Kerkplein heraanleggen. Hoe het nieuwe Kerkplein er zal uitzien? Dat weten we nog niet. Een aantal randvoorwaarden kennen we, maar de tekentafel is nog leeg. Op de buurtvergadering van dinsdagavond 24 mei gaven we de aftrap van het participatief traject ‘Kleur mee aan het Kerkplein’.

Aan de hand van de Storyframes -gekleurde panelen die onze inwoners aan elkaar doorgegeven- gaan we samen op zoek naar ideeën en suggesties.

Elk Storyframe heeft een eigen kleur en thema. Het paneel mobiliteit zet bijvoorbeeld in op verandering via mobiliteitsoplossingen, het paneel ecologie op bloemen, planten, bomen of water op het plein.

Hoe werkt een Storyframe?

  1. Je neemt het Storyframe mee naar het Kerkplein
  2. Je richt hem op een stuk van het Kerkplein dat je wil veranderen
  3. Je brengt met een markeerstift uit het zakje de gewenste wijzigen aan
  4. (vb.: je doorstreept een parkeerplaats en je tekent bomen in de plaats)
  5. Je neemt een foto met je smartphone van het Storyframe en de aangebrachte wijzigingen met het Kerkplein op de achtergrond
  6. Je scant de QR-code op het Storyframe. Op de webpagina voeg je je foto, idee, naam en rol toe. Je naam en rol verschijnen niet online, enkel het idee is zichtbaar. Anderen kunnen reageren op jouw reactie.

Door de reacties per paneel te bundelen, zie je welke invalshoek het meeste reacties kreeg.

Heb jij een Storyframe in handen? Gebruik hem gauw en geef hem ook snel door aan iemand die ook een idee heeft voor het Kerkplein. Zo verzamelen we zoveel mogelijk voorstellen.

Wil je meerdere panelen gebruiken? Informeer even bij zaal Elzenhof, Kerkplein 3, of er een paneel beschikbaar is of contacteer de communicatiedienst van lokaal bestuur Edegem via communicatie@edegem.be.

Meer info?

Surf naar https://postertalk.eu/edegem en bekijk hier alle bijdragen.

Dit bericht en de reacties erop zijn zichtbaar in 4 buurten
Leuk
3
Bedankt
2
Dit maakt deel uit van
folder Project
Kleur mee aan het Kerkplein

Lokaal bestuur Edegem en water-link i.s.m. Aquafin willen binnen twee jaar samen het Kerkplein heraanleggen.

Hoe het nieuwe Kerkplein er zal uitzien? Dat weten we nog niet. Een aantal randvoorwaarden kennen we, maar de tekentafel is nog leeg. Voor…

Lees meer
arrow_upward